لسیتین
واردکننده لسیتین صنعتی, خرید لسیتین پودری, فروش لسیتین مایع
شکل ظاهری: مایع و پودری
بسته بندی: بشکه 200 و 204 کیلوگرمی
ویژگی امولسیون سازی و روان سازنده (چرب کنندگی)
لسیتین یک واژه یونانی و به معنی زرده تخم مرغ است دلیل این نامگذارین، وجود مقدار زیاد لسیتین در زرده تخم مرغ و کشف این ماده برای بار اول در زرده تخم مرغ بودهاست. گیاهخواران باید در نظر داشته باشند که بخشی از لسیتین خوراکی استفاده شده در مواد غذایی نیز از چربی حیوانات گرفته میشود. به عنوان امولسیفایر از لسیتین برای کاهش مقاوت سطحی آب وترکیب بهتر روغنها با آب و چربی در مواد خوراکی مانند شکلاتها، بستنی، مارگارین و مایونز بهره گرفته میشود.
زمان افزودن لسیتین بسیار مهم و حیاتی است. یک قسمت باید در ابتدای کار افزوده شده و مابقی در آخر. در تهیه شکلات این دستورالعمل از نفوذ لسیتین به درون ذرات کاکائو جلوگیری میکند. در بعضی موارد مقدار کمی از لسیتین قبل از ریفاینر به مخلوط ترکیبات اضافه میشود تا به فرآیند نرم کردن کمک کند اما باقیمانده آن قبل از اتمام عملیات کونچ کردن، اضافه میشود این روش باعث ایجاد حداکثر سیالیت شکلات یا پوشش ترکیبی با حداقل محتوای چربی میشود. لسیتین غیر اکسیدی در مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین در آمادهسازی مواد غذایی و مواد غذایی نیازمند به یک امولسیون سازی یا روانکننده مورد مصرف میباشد. در صنعت شیرینی سازی، کاهش دهنده چسبندگی میباشد. لسیتین کنترل کننده میزان شکر و شکلاتها است. در خمیر و نانوایی کاهش دهنده تخم مرغ و چربی است و در پایداری تخمیر، افزایش حجم، حفاظتهای سلولهای خمیر مایه زمانیکه منجمد است، کمک میکند.
- ۹۷/۰۶/۰۴