پودر نارگیل
پودر نارگیل

نارگیل با پوست سخت و قهوه ای رنگ، ابتدا در جنوب شرق آسیا کشت می شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق گرمسیری استویا وجود دارد. مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای مرسوم استفاده می کنند. نارگیل از غنی ترین منابع غذایی برای الکترولیت ها، کلر، پتاسیم و منیزیم است که البته مقدار کمی هم قند، سدیم و پروتئین دارد. میزان بالای پتاسیم این میوه آن را به یکی از راههای جلوگیری از فشارخون تبدیل کرده است. آب نارگیل نیز دارای فیبرمحلول، منگنز، کلسیم، ریبوفلاوین و ویتامین C است . نارگیل ها به خاطر قابلیت انعطاف پذیری آن ها در بسیاری از کاربردهای سنتی، از جمله مواد غذایی تا مواد آرایشی استفاده می شود.
انواع پودر نارگیل
| ردیف | نام کالا | نام کشور تولیدکننده | نوع بسته بندی | وزن بسته |
| 1 | پودر شیرنارگیل پرچرب | سری لانکا | کارتن | 15kg |
| 2 | پودر شیر نارگیل پرچرب | فیلیپین | کارتن | 15kg |
| 3 | پودر شیر نارگیل نیمه چرب | تایلند | پاکت | 25kg |
| 4 | پودر نارگیل پرچرب fine | فیلیپین | کیسه | 50kg |
| 5 | پودر نارگیل پرچرب medium | فیلیپین | کیسه | 50kg |
| 6 | پودر نارگیل پرچرب fine | اندونزی | کیسه | 25kg |
| 7 | پودر نارگیل کم چرب fine | تایلند | کیسه | 25kg |
سایر:
لیست سایر افزودنی های خوراکی
فارسی
- ۹۷/۰۵/۱۵
